Audit 2021

Achter de schermen (rekening houdend met de coronamaatregelen) hebben onze coördinatoren en voorzitters hard gewerkt aan de voorbereiding van de 3-jaarlijkse audit.
Meer dan 100 werkuren heeft dit dossier met 247 items van ons gevraagd om dit tot een goed einde te brengen.

Dank aan de 158 personen (ouders, trainers en medewerkers) die de enquête hebben ingevuld!

Wij willen dat elke speler op zijn niveau kan blijven voetballen (= visie van de club). Daarom moeten wij met dit dossier slagen om blijvend provinciaal voetbal te kunnen aanbieden aan onze 315 jeugdspelers. Het theoretisch gedeelte werd half januari afgesloten. Wat het praktisch gedeelte betreft zal binnenkort (eind januari 2021) de auditor van Double Pass in samenwerking met Voetbal Vlaanderen gesprekken voeren verantwoordelijken van de club: met trainers, ouders en spelers. 

Wij danken nu al iedereen om zijn/haar positieve bijdrage en medewerking en wij trachten het beste van ons zelf te geven want onze jeugdspelers verdienen een goede opleiding om te kunnen blijven groeien in deze mooie familieclub.