Winterbreak @ KRC Genk

Op woensdag 29 december 2021 (vanaf 17.00 uur) organiseert KRC Genk in en rond de Cegeka Arena een verrassende belevingstocht ten voordele van het Limburgs jeugdvoetbal.

Het parcours bedraagt zo’n 5 kilometer en wordt aan de hand van licht, vuur, muziek en animatie sfeervol aangekleed. De laatste honderden meters gaan recht door het Genk stadion om vervolgens te finishen op een winterdorp. Dé ideale winterstopactiviteit voor spelers, trainers, ouders, broers, zussen, supporters en bestuur. 
De inkomsten van de ticketverkoop zijn volledig voor onze club!
Het inschrijvingsgeld voor deze unieke tocht bedraagt :
• 5 euro voor -18 jaar
• 10 euro vanaf 18 jaar

Inschrijven kon tot 29 november 24:00 uur.

Het inschrijvingsgeld dient betaald te worden via overschrijving op het rekeningnummer van onze club BE33 0689 0669 0046 met als mededeling: “familienaam” Winterbreak @ KRC Genk. Betalen voor 29/11/2021.
Nadat wij de deelnemerslijst hebben doorgegeven, ontvangt elke deelnemer een mail met een deelnameticket. Dit ticket wordt aan de start van de tocht gescand (let op: huidige corona maatregelen van toepassing)!

Iedere ingeschreven deelnemer waarvan de QR-code wordt gescand aan de start, ontvangt na het evenement een voucher voor een gratis thuiswedstrijd van KRC Genk per mail.

Schrijf je snel in!

Sportieve groeten
KGS Bree-Beek