Scoor door te sporten

KGS Bree-Beek en AA Drink organiseren een nieuwe actie waarmee je prijzen kan winnen!

Als sportclub zetten wij onze leden aan tot sporten en te trainen in team- en clubverband. Bij AA Drink stimuleren en motiveren we mensen, via het AA Drink Boost platform, om meer te bewegen en te sporten om alzo beter te worden in hun sport en dit ongeacht welk niveau. In de basis delen we dus samen dezelfde visie: sporten is gezond!  

AA Drink Boost is een online platform waarbij alle leden virtuele punten kunnen verzamelen door zelf meer te sporten en/of hun trainingen digitaal op te laden. Wie meer sport, drinkt meer functionele sportdranken. Iedere AA fles heeft bovendien een unieke Boost Code.  Wie dus meer sport ontvangt daarbij meer Boost punten, die online gespaard kunnen worden voor talloze sportmaterialen, tickets voor sportevenementen, … u begrijpt het al: om nog meer te sporten!

Veel succes!