Winterbreak 2023

Kom ook dit jaar wandelen tijdens de KRC Genk Winterbreak powered by BEBAT!

Op 29 december 2023 organiseert KRC Genk de tweede editie van KRC Genk Winterbreak. Een warm en sfeervol winterevenement ten voordele van de lokale voetbalclubs.

Ooit al eens over de heilige blauwe mat naast het veld in de Cegeka Arena willen wandelen? Dit is je kans. De traditionele winterwandeling start en komt aan in het stadion! Het parcours van 4 km wordt één grote belevingstocht met tal van animaties én lekkere bevoorradingen. Na de finish ontvangt Marcske Vertongen van de Radio Hallo Discoshow jullie graag in ons gezellig winterdorp. Nog niet overtuigd? Aan de finish krijgt elke deelnemer een gratis voucher, goed voor één thuiswedstrijd (Regular Gamesvan KRC Genk in het kalenderjaar 2024.

Opbrengsten voor lokale voetbalclubs

Net zoals vorig jaar gaan alle inkomsten uit de ticketverkoop integraal naar de deelnemende voetbalclubs uit Limburg en omstreken. Voltooi via onderstaande link jouw inschrijving en duid aan welke voetbalclub je graag wil steunen. Vergeet ook zeker niet om jouw vrienden en familie uit te nodigen. Zo geven we het lokale voetbal samen een duwtje in de rug.

Klik hier om je in te schrijven!